Warmtepomp
12E WPP SYMPOSIUM

12E WPP SYMPOSIUM

25 september 2019

Het inschrijvingsformulier vindt u helemaal onderaan deze pagina.

Ontdek onze sponsorformules.

Het Warmtepompplatform van de Organisatie voor Duurzame Energie organiseert op 25 september 2019 het 12e Warmtepompsymposium in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel.

Internationale en lokale beleidsmakers, onderzoekers, industrie en installatiebedrijven delen hun laatste inzichten over warmtepompen in een duurzaam energiesysteem. Het symposium is een niet te missen netwerkgelegenheid voor professionelen en beleidsmakers. VRT nieuwsanker Goedele Wachters leidt alles in goede banen.

De voormiddag focust op inspirerend beleid voor duurzame verwarming. In de namiddag komen praktijkvoorbeelden, onderzoek en innovaties aan bod. Bekijk hier het volledige programma.

RONDLEIDING HERMAN TEIRLINCK GEBOUW

Het Herman Teirlinck gebouw op de site van Thurn & Taxis is het grootste passiefkantoor van België en een voorbeeldlocatie op vlak van duurzaamheid. Het gebouw is deel opgetrokken uit gerecycleerde materialenen integreert de meest hedendaagse technieken op het vlak van passiefbouw metgeothermische warmtepompen, koude-warmteopslag, betonkernactivering en zonnepanelen.

  • Installateurs en andere technici kunnen in de voormiddag een technische rondleiding volgen achter de schermen van de warmtepomp in het Herman Teirlinck gebouw. 
  • Architecten en andere liefhebbers kunnen in de namiddag een rondleiding volgen over de specifieke kenmerken van het Herman Teirlinck gebouw.

 

DEELNAMEPRIJS

Niet-leden                                 €200 (incl. BTW)

Leden WPP en Techlink         €150 (incl. BTW)

Architecten                               €150 (incl. BTW)

Studenten                                 €50 (incl. BTW)

Inschrijven en annuleren kan tot 22 september 2019, na deze datum wordt de factuur aangerekend. Inschrijven is verplicht. Vergeet het facturatieadres en het bestelbonnummer niet te vermelden op de inschrijfmodule.

Het inschrijvingsformulier vindt u helemaal onderaan deze pagina.

 

Alle platformen van ODE