Warmtepomp
Het magazine Heat Pumping Technologies

Het magazine Heat Pumping Technologies

28 april 2020

The Heat Pumping Technologies Magazine is een online magazine over warmtepomptechnologieën, markten en marktontwikkeling en informatie uit de bijlagen van het IEA HPT TCP programma. Het wordt uitgegeven door het Heat Pump Centre.

In elk nummer is er ook een column, waarin de auteur zijn visie geeft op een onderwerp van haar of zijn eigen keuze, een lijst van geselecteerde warmtepompgerelateerde evenementen en soms een strategische visie, waarin het beleid dat van invloed is op de markten wordt gepresenteerd, vanuit het oogpunt van de auteur.

Het laatste nummer van HPT Magazine richt zich op "Integratie van warmtepompen in het toekomstige energiesysteem". We weten nu al dat het energiesysteem van morgen niet kan lijken op dat van gisteren. In de toekomst moeten fossiele brandstoffen worden vervangen door hernieuwbare energiebronnen, vanwege de impact op het milieu en de uitputting van hulpbronnen. Een dergelijke gedistribueerde en intermitterende productie kan natuurlijk problemen met zich meebrengen. Het laatste nummer van het tijdschrift laat zien dat oplossingen binnen handbereik zijn.

Dit is de link naar de meest recente nieuwsbrief

Alle platformen van ODE